Anna-Mari Nuorala

Parantajakoulu Evoluutio perustaja

Olen itseoppinut intuitiivinen kansanparantaja.​ Olen toiminut monissa elämissä parantajana, noitana, shamaanina yms. ja kouluttautunut shiatsussa, syventynyt shamanismiin ja henkimaailmaan. Olen myös Sky-kosmetologi, mielenterveys- ja päihdelähihoitaja. 

​Kansanparantajat ovat henkilöitä, joilla on kyky parantaa ihmisessä tai eläimessä olevia kipuja ja sairauksia. Kansanparantajien juuret ovat aina alkuperäiskansoista alkaen, nimitykset vain muuttuvat.

​Kansanparantajaksi synnytään ja tai opitaan. Apuna tällä polulla on halu oppia itsestään sekä kuinka voi auttaa toisia ihmisiä. Kiinnostus kehon toiminnoista ja ajatusmallien muokkaamisesta. Jokaisella parantajalla on aina joku opettaja tai opettajia, joka osaa avata uusia näkökulmia ja tukee prosessissa. Minun tärkein opettajani vahvisti minun henkilökohtaista uskoa itseeni.

​Hoitaessani eli koskettaessa kehoa tunnen herkästi kiputiloja ja energiatukoksia. Käteni kuumenevat, kun lataan bioenergiaa paikkoihin, joissa on vajetta. Kosketuksellani on myös rauhoittava vaikutus.
Hoitaessani kipuja, saan viestejä kivun alkuperästä ja lataan siihen bioenergiaa, että kivulla on mahdollisuus poistua kehosta. Kipu kertoo käynnissä olevasta prosessista, ja jos kipu ei poistu hoidolla, on sillä vielä jotain opetettavaa tai kyseinen tilanne on päällä.

​Parantajana pyydän aina omia oppaita ja voimia avuksi sekä toivon parhaan mahdollisen parantumisen tapahtuvaksi hoidon aikana.
Hoidoissa en luovuta omaa energiaani, vaan toimin välittäjä.​

Näkijän kykyni ovat vahvat ja olen hyvin herkkä aistimaan energioita.
​Näen ja tunnen hyvin monipuolisesti:

– menneet elämät sekä eletystä tästä elämästä kumpuavat asiat:
– tulevaisuus
​- fyysisen kehon värähtelytaso ja kunto
​- chakrojen virtaus
​- energia kehossa olevat tukokset esim. pahat silmät, demonit, henget tai jos ”kantaa” jotakin ihmistä tai tilannetta mukana
– enkelit, henget, viestit, voimakiviä ja voimaeläimiäkin on ilmestynyt
​- luonnonhenkiä

Toimin aina niin, että katson kiputilojen tai jumittavien tilanteiden syytä, jolloin energia alkaa virtamaan ja värähtelemään. Toimin vastuullisesti ja puhtaalla energialla.

Kouluttajana olen innovatiivinen, positiivinen ja selkeä.

Koulutuksistani saa paljon uusia ajattelumalleja tai uuden oivalluksen jo olevalle ajatusmallille. Koulutan asioita, joita olen tutkinut ja oppinut. ”Mitä paremmin minä osaa, sitä nopeammin sinä opit” – on mottoni.
Intohimoni on opettaa asioita eteenpäin.

Valmentajana toimin kannustajana ja näytän mahdollisuuksia.
​Olen aina ylpeä ja iloinen saavutuksista!
Elämäntapa muutoksessa pidän tärkeänä ja sydämen asiana, että ihminen itse tunnistaa omat tarpeensa ja niiden kautta löytää itselleen sopivat ja mieluisat asiat.

Hyvinvoinnin Jatkumossa on tärkeää kärsivällisyys ja luottamus omaan prosessiin.

Puh. +358 45 1162202

Email: haltijansydamella(at)outlook.com

Anna-Marin yrityksen nettisivuille voit tutustua tästä linkistä:
Haltijan Sydämellä