KURSSEJA? KENELLE?

Teetkö työtä ihmisten parissa esim. terapeuttina, kosmetologina, kampaajana, hierojana, baarimikkona, kaupan kassana tai reklamaatioiden vastaanottajana? Vai oletko se vahvaharteinen tyyppi, jolle kaikki kertovat murheensa saaden näin paremman mielen? Tunnetko itsesi päivä päivältä väsyneemmäksi, nukut levottomasti ja huomaat vastustuskykysi pudonneen? Huomaatko olevasi sairaana, kuumeisena tai flunssaisena vähän väliä?

Oletko huomannut, että tiettyjen ihmisten seura vie voimiasi ja saatat miettiä syitä siihen.
Tosielämän vampyyrit eivät ime vertasi vaan energiaasi. Energiaviikon kurssilla kerromme, miten suojautua ja tunnistaa energiavampyyrit sekä mitkä syyt saavat ihmiset anastamaan toistensa energian ja mitkä syyt aiheuttavat liki kroonisen energiapuutteen, vaikka sitä olisi yllinkyllin tarjolla.

Tunnetko olosi usein negatiiviseksi, surulliseksi tai levottomaksi? Ovatko ihmissuhteesi alkaneet huonontua ja yhteiselämä vaikeutuu päivä päivältä? Haluatko oppia mittaamaan oman värähtelytasosi ja löytämään rasitteet aurakentästäsi eli bioenergiakentästäsi. Ne pudottavat värähtelyäsi ja mielialaasi ja saavat aikaan tukoksia chakroissasi eli energiakeskuksissasi, aiheuttaen monenlaisia vaivoja ja sairauksia. Jatkokursseilla kerromme seitsemän peruschakran lisäksi kehon ulkopuolisista ylä- ja alapuolella sijaitsevista energiakeskuksista, niiden merkityksestä, puhdistamisesta ja aktivoinnista. Lisäksi opetamme mm. pahojen silmien ja kirousten tunnistamista ja niiden poistamisen.

Tutkimusten mukaan suurin osa vaivoistamme ovat stressiperäisiä. Stressin aikana elimistö on juokse tai taistele-moodissa ja silloin se pudottaa joitakin vähemmän merkityksellisiä toimintoja pois käytöstä kuin suoran henkiinjäämiseen liittyvät. Monet lapsuuden sinänsä harmittomatkin tilanteet ja tapahtumat voivat laukaista kehon stressitilanteet ja saada aikaan hankalia tilanteita, kun emme ymmärrä miksi jokin tietty tilanne saa meidät reagoimaan, jännittymään jopa pelkäämään sinänsä harmittomissakin tilanteissa. Stressiviikon aikana opetamme tunnistamaan nämä tilanteet, hallitsemaan stressiä ja poistamaan nämä stressitilanteen laukaisivat muistot.

Opetamme erittäin tehokkaita bioenergian ja värähtelyn lisäysmenetelmiä Parantajakoulu Evoluution kursseilla. Niiden avulla nostat itsesi ja ympäristösi energiat, poistat pelot ja jännitteet sekä opit parantamaan ja ylläpitämään omaa ja muiden fyysistä ja henkistä terveyttä.

Lisätietoja : www.parantajakoulu.com

2 vastausta artikkeliin “KURSSEJA? KENELLE?”

1. Mielenkiinto heräsi mutta hinta 777€ pyörrytti eläkeläistä ja ajankohta on juuri kun tyttäreni ja lapsenlapset lomailevat luonani torreviejassa.

1. Hei!

Kiitos viestistäsi Anja. Hinta on linjassa sen suhteen mitä Suomessa tämänpituisesta kurssista pyytävät. Lisähintaa tuovat excursiot yms. Huomasitko, että kesäkuun peruskurssia myydään -35% tarjouksella eli hinta putoaa huomattavasti, tarjoushinta on 505€.

Ystävällisin tervein,

Parantajakoulu Evoluutio,