Referenssit

Tähän on kerätty joitakin referenssejä tyytyväisiltä asiakkailta ja opiskelijoilta.

Sami:

Samista on apua moneen vaivaan. Joka kerta kun hän auttaa minua vaivoissani, palaan kehollisesti kuin nuoruuteeni: olen energinen, inspiroitunut ja hyväntuulinen.

Minulla on jo pitkään ollut kaikenlaista henkistä ja fyysistä kremppaa kehossa. Olen sairastanut 2 kertaa masennuksen hyvin stressialttiina ihmisenä ja viimeisen vuoden olen kamppaillut myös alati vähenevien energiatasojen kanssa, palellut jatkuvasti, ahnehtinut nk. huonoa ruokaa ja kärsinyt sen seurauksena valtavista vatsakivuista ja oireista. Lisäksi minulla on hyvin usein fyysisiä kiputiloja selässä, häntäluun seutuvilla ja niskassa. Nämä pysyvät parhaiten kurissa liikunnalla, mutta nyt loukattuani viime marraskuussa nilkkani ja sen invalisoitua minut täysin, ongelmat ovat pahenneet.

Otin Samiin oikeastaan yhteyden nilkkani takia, jos hän saisi sen kuntoon sillä sen ainoa ongelma on selvittämätön kipu. Magneettikuvat ovat jo aikapv sitten osoittaneet, että mikään ei ole rikki, fysioterapeutti on palautellut jalan liikeratoja, mutta silti kipu vain säilyy. Toisinaan nilkka on kipeämpi, toisinaan parempi. Mutta juoksemaan en pysty ja voin kävellä vain lyhyitä matkoja särkylääkittynä.

Koska asun suomessa, Sami hoiti minua etänä. Minulla oli todella vahvat tuntemukset hoidon aikana ja se teki hoidon mielestäni hyvin konkreettiseksi. Kasvojen lihakset liikkuivat itsestään ja kyyneleet vain valui silmistä lymfakanavia aktivoidessa, vaikka en itkenyt. Sami oli katsonut, että elimistöni tasot olivat aivan liian alhaalla (esim. eräs osa-alue oli 2 vaikka pitäisi olla lähemmäksi 90). Itse energiahoito tuntui vahvalta ja päässä vain humisi ja tuntui painetta, kuin olisi joutunut energian hukuttamaksi. Samoin jalkapohjissa tuntui kevyitä sähköistuja jotka nytkäyttivät koko jalan lihaksistoa.

Nilkan osalta tarvitsen nikamien kurinpalautusta, että kipu loppuu lopullisesti, mutta Samin hoito jopa etänä latasi energiatasoni kohdilleen. Jaksan taas iloita, puuhata, olla kiinnostunut muista ihmisistä ja olla ylipäätään läsnä arjessa. Paha siitepölystä johtuva nenän tukkoisuus ja astma parani kertaheitolla joskin olen joutunut siitepölykuorman takia ottamaan taas allergialääkkeitä jotta nenä pysyisi jatkossakin auki.

Oikeastaan vasta Samin hoidon jälkeen tajusin, miten mataliin vesiin 24/7 nilkkakipu oli minut vienyt niin henkisesti kuin fyysisestikin. Nyt jaksan taas odottaa nilkan kipujen parantumista. Olo on kuin kuusitoistavuotiaalla ja toivon, että tämä fiilis pysyisi aina. Jollakin oudolla tavalla hoito myös katkaisi addiktioni sokeriin sekä kofeiiniin ja ruokatottumukset ja juomatottumukset muuttuivat automaattisesti koska ei tehnyt vain mieli. Ensimmäisenä viikkona hoidon jälkeen, laihduin peräti 3kg. Suosittelen lämpimästi Samin hoitoja kaikille vamman laadusta huolimatta. Vaikka fyysistä vikaa ei välttämättä saada kuntoon ilman fyysistä manipulaatiota, jo pelkkä energiatasojen korjaus voi parantaa elämänlaatua ja tehdä tulevasta kesästä valoisan.

Susanna M, Espoo, Finland  11.6.2017

*****

This man ranks amongst the best therapists I know. Not only does he have strong massage techniques getting to and treating the root of your problem, he is also very gifted spiritually and works with your body’s own natural energy and energy centres. He is also a very polite and caring young man who loves what he does.

if you suffer from pain, whether that is a sore back, shoulder, wrist or elbow discomfort or sciatica; or any joint or vertebral problems………if your doctor recommended you to go for an operation or take strong painkillers you would probably do it wouldn’t you?

Well let me tell you I recommend Sami over and above any surgery or strong painkillers that mess with your bodily systems, often doing more harm than good.

As a fellow therapist I trust Sami implicitly and have no hesitation whatsoever in recommending him. He has sorted out a longstanding back problem for me and always manages to take away my knee pain. Give this wonderful man a chance to help you before you resort to any drastic measures your doctor might suggest.

If you want to be pain free and to feel energised then book an appointment with Sami. His intuitive abilities are marvelous.
Remember his name is Sami not Jesus……………..the impossible he can do, miracles take a little longer! You may need more than one appointment; you may need several, it depends on what is troubling you.

Regular maintenance sessions help too, after all you would get your car serviced on a regular basis wouldn’t you? Why not your vehicle for life…….your body!

Drew Ryder, Tallante, Murcia, Spain, 29.6.2016

*****

Went to see Sami Rasila after a long time … should have gone much sooner. Thanks for a great and gentle treatment which released a lot of rubbish that had built up and was affecting me greatly. I have decided to try to make it a regular thing to maintain my energy levels. Sami Rasila works wonders on a physical level but to all those out there who do any kind of healing … be it Spiritual, Psychic, Massage or even Hair and beauty … anything which involves being around those who need to offload and who may inadvertently absorb your energy need to see him for a treatment … I feel so much better after just one treatment so … Thanks to Sami Rasila and see you in a few weeks 🙂

Mario Parmenter, Dolores, Spain

*****

 

Anne-Mari:

Anna-Mari Nuorala

Kaukohoito palaute 19.10.2017
” Kiitos hoidosta Olet todellinen Haltija! Oli mahtavaa, että pääsit heti syvälle tärkeisiin asioihin eikä aikaa mennyt jonninjoutavaan jorinaan ja itsestäänselvyyksiin eikä minun tarvinnut itse selittää mitään, koska tiesit kaiken muutenkin. Koin, että teet Haltijan työtäsi sydämellä ja suuresta rakkaudesta. En ole ainoa, joka on joskus pettynyt siihen, että joltakulta tilattu hoito tai tulkinta onkin osoittautunut rahastukseksi ja hoitaja puhuu vain yleispäteviä asioita. Tällä kertaa koin todella saavani rahoille vastinetta ja hoito + puhelu tuli halvemmaksi kuin psykologilla käynti ja oli paljon tehokkaampaa ja auttavampaa.

Hoito ja keskustelu oli täsmäisku asioihin, joita minun tulee nyt huomioida. Hämmästyttävän tarkasti näit elämääni ja jopa yksityiskohtia! Hoito nosti esille monenlaisia ajatuksia ja tuntemuksia, kipukohtiakin ja asioita, joiden ajattelemista olen vältellyt. Keskustelu antoi minulle hienoja oivalluksia, joita nousee vielä viikko hoidon jälkeenkin ja nyt ihmettelen, että miksi en ole aiemmin joitain asioita tajunnut. Sain erinomaisia näkökulmia, joita kukaan muu ei ole pystynyt antamaan ja jotka auttavat minua eteenpäin. Sain myös käytännön vinkkejä, joista on apua esim. fyysisten vaivojeni ja ruokavalion kanssa ja nyt osaan suhtautua moniin asioihin ihan eri tavalla ja ymmärryksellä. Vaikka olen ruoka-alan ihminen, niin en ole tajunnut, että jotkut minulle vahingolliset ruokatottumukset ovatkin vain vanhoja makumieltymyksiä, jotka eivät enää palvele kehoni tarpeita. Tämä ajatus oli minulle ihan käänteentekevä ja nyt olenkin päässyt irrottautumaan tietyistä ruoka-aineista eikä niitä tee edes mieli.

Varsinaisen hoidon aikana tunsin pistelyä ja ihan kuin kipeitä kohtia olisi hoidettu jollain valolla. Tunsin lämpöä ja hyvää oloa, myös lihasnykimisiä ja etenkin käsissä pisteli. Häkellyttävin tunne oli se, että aivan kuin kehoni ympäriltä olisi vedetty, jopa imaistu, jonkinlaista ”viittaa” pois.
​Vasen puoli päästäni, se missä migreeni aina oireilee, tuntui siltä kuin se olisi kuumentunut ja ”täyttynyt”. Migreeniä minulla ei hoidon jälkeen ole ollutkaan.

​Hoidon jälkeen on ollut levollinen ja luottavainen olo ja jollakin tavalla myös ihan kuin helpottunut ja keveämpi, huolettomampi. Hoito tuntui puhdistavan ja kirkastavan, jopa valaisevan minut sisäisesti, mutta myös ulkoisesti. Voi kuulostaa hassulta, mutta omasta mielestäni näytänkin virkeämmältä ja jopa nuoremmalta, ihokin ihan hehkui. Aivan kuin hengityskin kulkisi paremmin. Hoidon jälkeisenä iltana minulla meni vatsa sekaisin, juoksin 3 kertaa vessassa. En ollut syönyt mitään ihmeellistä enkä löydä mitään muuta syytä tuolle kuin puhdistusreaktio. Nukuin hoidon jälkeisen yön sikeästi ja koin, että sain myös energialatausta rankkoihin työpäiviini.

*****

Olet erittäin sydämellinen, empaattinen ja intuitiivinen ja ihmettelen kykyäsi nähdä asioita. Näit juttuja, jotka ovat tulevaisuuden haaveitani ja annoit uskoa tulevaisuuteen, luottamusta ja tsemppiä. Vahvistit sitä, mikä minussa jo on, mutta mikä on hukkunut kiireiseen arkeen ja omien ajatusteni syövereihin.

Olen monilta ihmisiltä saanut hoitoja, mutta sinulta saamani hoito tuntui erityisen puhtaalta ja tuollainen kirkas puhtaus, joka sinusta välittyy, on hyvin harvinaista. Se on kuin jotain kirkasta, säteilevää kristallia, vaikea tätä selittää! Tunsin, että välillemme syntyi ikään kuin valoyhteys, valovirtaus ja aina kun ajattelen sinua, tunnen iloa ja tulee tosi hyvä olo ja pohdin, että voikohan tuollainen virtaus ja/tai hoito jäädä päälle? Hoito varmaan avasi itselläni jonkin ”valokanavan”. ”

Kiitoskiitoskiitos
​Nainen, opettaja 38 v.

 

Syvärentoutuksen jälkeisiä ajatuksia: 💞
”Hyvältä tuntuu”
”Kiitos oli mahtavaa!”
”Kiitos ihanaa, sopii hyvin kipeän polvenkin kanssa. Kipu hävisi hetkeksi.”…
”- Kiitos, tarpeellista ja hyötyä, aion tästä jatkaa kotona Wardrunan musiikilla, kokeile sinäkin! Norse kulttuuri on lähellä sydäntä. T: Vellu”
​”Kiitos 🌸 tälläistä pysähtymistä juuri nyt tarvitsinkin.”
​”Kiitos ❤!”
”Kiitos, juuri tätä kaipasin. R.P.”
”Hyvä musiikki ja kaikki🌺”…
”Rentoutumista syysiltoina, nyt sitä vähän osaa… ehkä.”
”Kiitos, oli rentouttava ❤”
”Kiitos, tämä oli erilaista mihin on tottunut. Näitä lisää!”

Tutki myös  Haltijan Sydämellä facebook-sivun arvotelut ja palautteet.